zondag 9 juni 2013

Vijf iPhone apps voor een gezonde levensstijl

Je hebt het druk, maar wilt graag vol energie de dag doorkomen. Daarvoor is het belangrijk dat je voldoende aandacht besteed aan een gezonde levenswijze. Sporten, gezond eten en rust nemen zijn daarbij belangrijke onderdelen. Om dat zo gemakkelijk mogelijk te maken, noem ik hieronder vijf apps die jou hierbij kunnen helpen.
 

De Mindfulness App (€ 1,79)
Wil je meer rust brengen in je drukke leven? De Mindfulness App helpt om je te mediteren, het helpt je om meer in het moment te leven en minder te piekeren over gebeurtenissen die nog moeten komen of al achter je liggen. Je kunt kiezen hoe lang je wilt mediteren en je kunt een herinnering instellen, zodat je eraan herinnerd wordt dat het tijd is om te mediteren. Even een momentje van rust in je drukke leven.

 
Green smoothie Enfit   (€ 0,89)
Met deze app maak je in een handomdraai heerlijke en heel gezonde groene smoothies. Je leert over de kracht van bladgroente en wat zuivere voeding met je lichaam en geest kunt doen. Vanaf nu elke dag een gezonde groene smoothie.

 


soChicken (gratis)
Op de soChicken iPhone app staan honderden praktische tips voor een fijn en gelukkig leven. Installeer de app en benut de korte momenten dat je ergens staat te wachten om wat tips door te lezen. Voorbeelden van artikelen zijn “Simpel tijd besparen: 5 tips” of “Gezond en snel afvallen: 8 tips” Een app vol inspiratie dus.

 

 
Miss Natural (gratis)
Miss Natural is een online platform waar biologisch eten en natuurlijke voeding centraal staat. Miss Natural is voor iedereen die meer energie wil krijgen en beter in zijn vel wil zitten door biologisch en natuurlijk eten.

 


Looptijden.nl (gratis)
Hardlopen is goed voor je conditie en welzijn, daarnaast kun je het altijd en overal doen. Met deze app kun je heel gemakkelijk je hardloop route opmeten met je iPhone. Daarnaast kun je je laten coachen door de Nederlandse audiocoach. Er zijn diverse intervaltrainingen en hardloopschema’s die je kunt volgen. Met deze hulp kan iedereen hardlopen.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten